Tresc i via verda a Horta de Sant Joan

El passat 14 i 15 de maig ens vam traslladar a la bella localitat d'Horta de Sant Joan (Orta, tal com es reivindica ara al poble) a realitzar un tresc per la zona dels estrets i al dia següent la via verda amb bicicleta. L'objectiu: dos dies de convivència tot practicant activitats a la natura. 
Les activitats practicades estan englobades, segons la classificació de l'impacte ambiental, com a "toves", és a dir, que no comporten cap o molt poc impacte ambiental. 

El dia 14 vàrem començar el tresc a la zona de la Franqueta, on primer que tot, ens vam cruspir l'esmorzar, i després vam caminar al llarg del riu Estrets fins al final de la zona muntanyosa. Seguint la ruta, entremig de camps de roselles i oliveres vam arribar al poble, això sí, bastant acalorats pel dia tan assolellat que ens va fer. 

El dia 15, després de l'esmorzar, ens van portar les bicicletes, i les van "tallar" alumne per alumne. Quan tot va estar acabat, vam baixar cap a la via verda i xino-xano, 39 túnels en 22 kms fins arribar a les 4 de la tarda a Xerta, tocant el riu Ebre. 

Dos dies fenomenals!https://photos.app.goo.gl/2pTXdX3DkURJEhoj7

https://photos.app.goo.gl/2pTXdX3DkURJEhoj7 


https://photos.app.goo.gl/2pTXdX3DkURJEhoj7

https://photos.app.goo.gl/2pTXdX3DkURJEhoj7

https://photos.app.goo.gl/2pTXdX3DkURJEhoj7Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada